Sov gott Stina <3

Tårarna kan inte hejdas och mina kinder blir allt mer blöta desto mer jag tänker på fredagen, dagen bestod av många tårar och en stor sorg. Vår fina och älskade Stina var tvungen och lämna jordelivet och fortsätta till andra sidan, till en plats där hon nu kan springa fritt, där hon kan få vara fri och leva precis så som hon vill.

Likasom vi människor har varje djur sin egen personlighet och är helt unik, Stina kommer alltid ha en plats hemma hos oss, vår fina kissekatt! Jag är tacksam att vi fick tillbringa flera härliga år tillsammans med mycket kärlek, vi hade även våra fajter precis så som det ska vara i en familj.

Jag saknar att få en smäll av dina vassa klor titt som tätt, jag saknar att ha din nos i skinkpaketet vid frukostbordet, jag saknar skuggan av dig då du hoppat upp på fönsterspröjset för att tala om att du vill in, jag saknar ditt skrik då du talar om att du fångat ett byte, jag saknar vår porslinskatt som fyller upp luckan i fönstret, jag saknar vår hårboll som värmer sig bakom elementet, jag saknar dig…Sov gott Stina <3

Publicerat i Allmänt
#1 / / Linda Östman:

Kram!

Svar: <3
Fanny Hägglund