Hundbädd

Har dammat av mammas symaskin och placerat den på mitt skrivbord, förtillfället försöker vi att komma överens.  Faktiskt så har hela mitt rum förvandladas till en pysselverkstad och min lust till att tillverka nya saker blir bara större för varje dag som går. Att sy har aldrig varit min starka sida men blev lite sugen att testa, så jag plockade fram ett vårligt tyg och sydde en bädd åt Lykke. Hon verkade gilla den i alla fall! 

 

Är det 50 eller 3 år jag fyller?

Hur ofta vaknar man upp av sång och frukost på sängen? Ungefär en dag av 365 dagar! 

Något jag inte borde göra!

Ångest… en sådan hemsk känsla som jag stått ut med så pass länge. Jag har plågas av en ätstörning som kallas för anorexia, med massa rädsla dygnet runt och en fruktansvärd ångest efter jag ätit något. Jag har så många gånger stått i spegeln och betraktat mig själv, min fula tjocka bleka kropp- jag vet att ordet tjock byts ut till smal i andras ögon- min kropp var iallafall inte vacker. Och JAG, jag mådde verkligen inte bra, varken fysiskt eller psykiskt.

Jag hade tur i min sjukdom, jag hade folk runt om mig som reagerade väldigt snabbt så jag hann inte gå så pass långt. Jag tror inte att jag är 100 % friskförklarad, men jag tror inte att det är så lång bit kvar. Maten växer inte längre i min mun och jag blir inte äcklad när jag äter, jag äter fortfarande bara för att överleva men jag kan också känna att det smakar väldigt gott!

Idag gjorde jag något som jag egentligen inte ska göra, jag vägde mig! Jag kände på mig att jag visste att jag inte skulle gilla det jag såg, ändå ställde jag mig på den. Först tittade jag på mig kropp och ville bara spy, jag tycker att jag har blivit större än vad jag vill vara, fyy! Och ja, jag hade gått upp ytterliga 2 kilon. Ångesten kom tillbaka och jag ville bara gräva ner mig. Min första tanke var att jag skulle dra ner på maten igen, gå ner några kilon. Men jag reste mig upp rätt snabbt och tänkte till, är det verkligen det här livet jag vill leva? Ett ångerfyllt liv där jag bara känner mig stor och klumpig?

Jag vet att muskler väger mer än fett, så kanske de där extra kilona är muskler som har kommit tillbaka? 

Jag har en fungerande kropp, en kropp som tar mig fram genom livet. Jag kan gå, träna, springa, äta och den är absolut inte för stor, jag har helt enkelt en perfekt kropp som jag är stolt över!