Alltid vid min sida!

Mitt rum ser ut som ett kaos, vilket betyder att jag inte mår så bra. Paniken, stressen, ångesten och ja, alla känslor kommer liksom ikapp mig. Jag vet faktiskt inte vad jag vill, men jag vet att det här inte är hållbart. Gårdagen spenderades i soffan, hela dagen låg jag och funderade på livet, hur allt kunde bli så fel? Hur kunde JAG hamna i det här? Men trots min dåliga dag och mitt irriterande humör så hade jag sällskap hela tiden! Min Lykke låg med mig hela långa dagen, tröstade mig på ett sätt som bara hon kan! Min älskade och trogna vän! <3

 

Ett till syskon?

Jag skulle aldrig kunna tänka mig att byta ut mina syskon mot någon annan! Dom är helt klart underbara! Men det finns också en annan människa som jag känner samma syskonkärlek för, min kusin Matilda. Hon är som en lillasyster för mig, jag kommer också ställa upp för henne precis lika mycket som med Frida och Maja.

Nu i sommar så fick jag också en lillebror! Eller nä inte riktigt jag då, Matilda fick ett syskon. Denna lilla varelse känns också som min bror, min lillebror som jag aldrig fick! Jag har nu fyra syskon att ta hand om, vilken tur jag har! Mina syskon + kusinsyskon är helt klart de bästa man kan ha! 

Och jag tycker väldigt mycket om deras mammor också! Jag älskar er alla! <3

Första intrycket!

De första sekunderna när du möter en ny människa är viktiga sekunder, det är de sekunderna folk kommer att komma ihåg av dig i framtiden. Man ska vara noga med att redan från start visa vem man är, inte låtsas att vara någon annan. Alla kan inte gilla alla typer av människor, men alltid finns det någon där ute som gillar just dig, för den DU är. Så tänk igenom innan, hur är du som person?  Hur vill du att folk ska komma ihåg dig som? Är du en glad och sprallig typ, men just idag har du en dålig dag som gör att ditt skratt har bytts ut till aggressivitet? Strunt i det! Klistra fast ett leende i ditt ansikte och visa vem du är till största del! För du vill att folk ska se vem du är DU, och inte koppla dig med något som inte stämmer!