Hemma kommer alltid att vara hemma

Självklart så är saknaden efter min familj extrem konstant, det är speciellt och annorlunda att bo en timme bort och inte kunna träffa dom när jag vill. Vi pratar flera gånger per dag, vi kan ringa och prata utan att vi vill något särskilt. Jag har länge velat flytta hemifrån för att komma bort och få vara för mig själv. Nu bor jag inte hemma och trivs så bra i mitt nya hem, ångrar inte en sekund att jag flyttade dit!

Ibland, väldigt ofta, så blir jag galen på min familj och dom kan få mig riktigt förbannad. Jag kan skrika och gapa på alla och reta mig fruktansvärt mycket på familjen! Men idag kom det över mig, en extrem hemlängtan kilade sig fast i mig. Jag satte mig på tåget och for hem och här tänker jag stanna resten av veckan!

Lyckan att få mötas av pussar och en fyrbent som hoppar upp och ner, det är verkligen en känsla som är svår att beskriva och det är svårt att förstå om man inte varit med om det själv.

Sitter nu i min soffa, kollar på tv och har en sovande Lykke bredvid mig, så mysigt. Tänker på vilka fantastiska vänner jag har fått! Vänner som verkligen ser mig för den jag är, oj vad jag är tacksam.

 

 

 

Vriden åt rätt riktning

Det är fredag sol och snart helg, sitter i soffan på skolan och försöker plugga lite samtidigt som jag funderar på vad kvällen har att erbjuda. Nyss ringde telefonen, ett nummer som jag inte kände igen så svarade lite tveksamt. Kan säga så mycket som att det telefonsamtalet gjorde min dag! Blev riktigt överraskad, förvånad men sjukt glad, ett endaste samtal fick mig att nästan gråta av lycka. Återkommer längre fram vad det handlar om!

 

Där jag bor

Lite halvdåliga mobilbilder, men här är några urklipp från min vardagsplats. Skolan ligger så fint och människorna här är toppenbra!

                                                               Min stuga där jag bor med fyra fantastiska människor.

                                                               Mitt rum som börjar kännas lite mer hemtrevligt.

 
                                                               Mitt skolhus, där jag befinner mig största delen av dagen.