Julafton 2015

Julen är nog den bästa tiden på året, familjen samlas och vart man än är så är stämningen så mysig. Åkte hem till Timrå 17 december och blir hemma ett bra tag till, mår så bra av att få umgås med min familj och pojkvän hur mycket som helst, jag verkligen njuter av att få vara på hemmaplan. Plugget har jag lagt åt sidan helt och hållet och bloggen har även den fått tagit en paus.

Julafton blev en lugn och skön dag, mycket fina klappar och god mat, men det absolut bästa var att få vara tillsammans med min älskade familj!

Acceptera mig för den jag är!

Jag är jag, en helt vanlig tjej som levt i över 17 år. Jag är 100 % Fanny Hägglund, en tjej som ingen annan kan vara, det är bara jag själv som kan vara jag! Jag har inte valt att födas, jag har inte valt mitt utseende, jag har inte valt mig själv som person men jag måste acceptera att det här är jag!

Jag föddes helt utan förkunskap om livet, en liten bebis helt omedveten om världen, min familj har uppfostrat mig och lärt mig att älska mig själv. Nu är det bara jag själv som kan styra hur jag vill att andra ska uppfatta mig och hur jag själv vill leva som människa. Det är viktigt att man känner sig bekväm med sig själv, att man är den man själv vill vara, för ingen vill väl umgås med någon som låtsas vara någon som den inte är?

Sluta växa!

Jag föddes som en liten bäbis i en oanvänd kropp, en frisk och fin liten människa som var redo att möta stora världen. Jag växte och nötte lite lätt på min kropp som blev större år efter år. Jag hade en fullt normal storlek och var inte speciellt överviktig, stor men inte farligt stor.

Under min uppväxt har jag alltid älskat mat, jag har inte haft någon tanke på vikt eller utseende. Det hade jag inte heller då jag rasade i vikt och fick sjukdomen anorexi, jag ville bara bli hälsosam och få en stark kropp.

Allt har nu vänt, jag slutar inte att gå upp i vikt! Jag blir större och större och börjar tappa hoppet om att det hela ska sluta, jag växer ju ut varje klädesplagg som finns i min garderob! Jag känner mig konstant uppsvälld och plufsig, jag känner mig så fruktansvärt obekväm i mig själv. Jag hoppas att det hela snart vänder, att jag kan äta mat utan att fortsätta gå upp nästan ett kilo i veckan…