Så nöjd med mig själv!

Vilken befrielse att få skicka in sista arbetet i religionskursen, jag är så otroligt nöjd och stolt över mig själv, som jag kämpar på med skolan och som jag sliter med allt plugg. Att nu ha ett ämne avklarat känns så fantastiskt bra och jag känner att jag börjar komma en bit på vägen mot mitt mål! 

Att få hjälp

Siffrorna på vågen blir allt högre och ångesten växer. På bara några månader har jag gått upp 15 kilo, det är inte speciellt hälsosamt och verkligen inte roligt. Jag vet att jag inte är tjock, men att hela tiden gå upp i vikt är ett störningsmoment. Kläderna passar inte och pengarna är slut för att köpa nya, det enda sättet är helt enkelt att försöka tappa några kilon för att få på mig mina kläder igen!

I onsdags var jag och träffade en dietist som ska hjälpa mig, det känns så skönt att få hjälp och jag hoppas det här ska ge resultat! 

Här var jag rund och matglad, ingen tanke alls på kroppsstorlek...

Han är min!

Martin ger dig positiv effekt, du är så glad vid hans tillvaro, min kärlek till denna människa måste vara rätt tydlig, eftersom utomstående reflekterar över det. Och denna utomstående person har helt rätt, Martin ger mig så mycket energi och hjälper mig framåt när livet vill tvärtom, han torkar bort mina tårar och peppar mig till att resa mig upp igen.

Hela mitt liv vändes upp och ner när jag mötte honom, han har förändrat hela mig och jag älskar att få vara en del av hans liv. Med Martin vid min sida okar jag med sådant jag annars inte hade kraft till, han hjälper mig med allt, verkligen med ALLT!