TRE dagar!!

Idag är det sista maj vilket betyder att jag bara har tre skoldagar kvar, TRE dagar!! Jag är så sjukt nöjd med min prestation, jag har verkligen kämpat och nästan slitit mig i bitar. Jag har bara ett sista ynkligt litet muntligt test kvar och sedan är det över! Åhhh så härligt!

Jag är otroligt glad att jag fick den lärare som jag fick, hon har varit fantastiskt och verkligen anpassat så att allt ska fungera bra för just mig. Skulle jag haft henne sedan start så hade engelskan aldrig varit något problem, tyvärr så fick jag aldrig den start jag skulle behövt men äntligen börjar det lossna!

 

Vad skulle jag göra utan dessa djur?

 
 

Vart tar tiden vägen?

Jag har aldrig haft ett betyg i engelska och jag har aldrig fått den hjälp jag skulle behövt, det låter så konstigt att JAG är godkänd i engelska… men det är sant!

Okej då, man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken! Jag har inte fått mitt betyg än för jag har lite kvar att visa innan allt är klart, men jag tror knappast att min lärare skulle komma de sista dagarna och säga att jag inte är godkänd, det låter väl konstigt?

Jag är riktigt nöjd med mig själv och jag är så glad att jag struntade i gymnasium och tog det här året åt engelskan. Jag har lärt mig så mycket och jag har haft en kanonbra lärare, hon har peppat mig och verkligen hjälpt mig att spärrat upp min spärr som jag har haft undangömt. Jag är så tacksam!