Fler askar!

Tändsticksaskarna är 7x5.5 cm. Priset är 20kr varav 12kr går till ”min stora dag”

Du är välkommen att höra av dig till mig via min mail om du vill köpa, tänk på att pengarna går till något bra. Ska jag skicka per post lägger jag till 6kr i porto.

Mailadress: ffaannyyy_@hotmail.com

 
 
1 finns
2 finns
3 såld
4 såld
5 såld
6 såld
7 såld
8 såld
9 såld
10 såld
11 finns
12 såld
13 såld
 
 
 

 

25/2-14

Hon är inte den som tar första steget, får ofta höra att hon inte säger speciellt mycket och är lite tillbakadragen. Hon är en riktig dagdrömmare, går med sina egna tankar och funderingar istället för att samtala med andra.

 Hon släpar runt med sin slitna kropp, likt en disktrasa, men i själva verket vill hon bara sova för orken finns egentligen inte till något annat. Tröttheten är omöjlig att vila bort, den kilar fast sig som en igel och vägrar släppa taget. Hon gör inte saker för att hon vill utan bara för att det tillhör vardagen, det är bara saker som måste göras. Exempelvis att klä på sig kläder, gå till skolan, äta, träffa folk och röra på sig. Första frågan som hon stället till sig själv på mornarna är om hon orkar kliva upp ur sängen efter en natt med lite sömn, oftast stiger hon upp utan vilja, bara för att det också är ett moment i vardagen som bör göras. Att hon går till skolan betyder inte att hon studerar, energin går faktiskt åt till att bara vara där. Hon läser första sidan i en skolbok, lägger ifrån sig den och tänker efter vad det är hon läst om... Men hon minns inte mer än den sista raden. Hon läser om sidan och därefter är koncentrationen och viljan att fortsätta som bortblåst. När pluggar hon då? ALDRIG är det korrekta svaret!  Kraften går åt till att bara orka vara utanför sitt rum så att skolan hamnar efter, tyvärr.

 Hon måste hela tiden anstränga sig för att inte vara all för otrevlig, eftersom hon, utan riktig anledning, lätt bli irriterad på människor, ljud och annat socialt. Då hon kommer till skolan eller till något annat ställe än sitt hem blir hon yr, illamående, ännu mera orkeslös och vill bara hem till sig. Hon önskar att hon kunde visa en trevlig och glad människa, men hon vill inte vara något som hon inte är.

Skulle hon själv få välja skulle hon ligga i en säng, instängd i ett svart rum, utan ljud, mat, människor och andras tankar. Hon skulle ligga där helt för sig själv och bara sova bort dagarna. Sova och vakna upp till en värld där allting känns okej. Men riktigt så fungerar inte samhället, det vet hon. Dagarna måste rulla på en då när man är så pass ung och går i skola, fast det känns jävligt.

Om hon kämpar? Ja det är klart annars hade hon legat i sängen och sovit bort dagarna, precis som hon själv vill! Men egentligen, vad är det hon kämpar för? vart vill hon komma?

 
 

Min stora dag

Jag har börjat dekorera tändsticksaskar. Nu tänker jag sälja dem och överskottet kommer jag att skänka till stiftelsen ”min stora dag”

Tändsticksaskarna är 7x5.5 cm. Priset är 20kr varav 12kr går till ”min stora dag”

Du är välkommen att höra av dig till mig via min mail om du vill köpa, tänk på att pengarna går till något bra. Ska jag skicka per post lägger jag till 6kr i porto.

Vill du läsa mer om vad ”min stora dag” är, klicka här

Mailadress: ffaannyyy_@hotmail.com

Dessa är exempel på hur de kan se ut, ingen är den andra lik och jag lägger ut fler bilder allt eftersom jag dekorerar nya.

 
 
 
från v-h
1 finns
2 såld
3 såld
4 finns
5 såld
6 såld
7 såld
8 såld