Glutenfria pizzabullar
2 dl mandelmjöl
1 dl bovetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
3 äggvitor
2 dl hett vatten
Tomatsås:
1 dl passerade tomater
1 msk tomatpure
Oregano
Salt & peppar
Fyllning:
1 msk grön pesto
1 dl rökt skinka i bitar
Pizzakrydda
Ost
Blanda de torra ingredienserna till degen i en bunke och vispa ner äggvitorna. Koka upp vattnet och vispa ner det i bunken. Tryck ut degen, så gott det går, till en rektangulär pizza.
Koka ihop tomatsåsen någon minut och låt svalna ett par minuter innan du breder ut den ovanpå degen. Smeta ut peston på pizzan, strö över pizzakrydda och skinkan. Rulla ihop pizzan till en rulle och skär i bitar. Lägg bitarna i varsin muffinsform och lägg på en ost skiva.
Grädda bullarna i 200 grader mitt i ugnen, ca 30 minuter.
Gott!