Pannkaka till lunch idag!
Jag kan äta vanliga tunna pannkakor om jag får ha andra tillbehör än grädde och sylt, men jag avstår helst. Men idag så stod det helt stilla i huvudet på mig och jag hade ingen fantasi till någon lunch, så då fick det bli pannkaka. Eftersom jag inte äter gluten så testade jag att göra med fiberhusk, och oj vad gott det blev, det måste vara den godaste pannkakan jag någonsin ätit! Och röran passade perfekt som tillbehör!
En pannkaka
1ägg
1,5msk crème fraiche
0,5msk fiberhusk
Liten nypa salt
Smör
Vispa ägg, crème fraiche, fiberhusk och salt. Låt smeten stå ett par minuter innan gräddning. Klicka ut den tjocka smeten i en stekpanna och stek ett par minuter på varje sida i lite smör.
Räkröra
1dl räkor
½ dl mango i små bitar
1 msk crème fraiche
1 msk majonnäs
½ tsk sambal oelek
1 tsk hackad gräslök
Salt & peppar
Blanda ihop allt till en röra och smaka av med salt och peppar.
